Potravinářská komora připravuje pro výrobce dva ojedinělé semináře
06.02.2008 | Agris
Dva semináře - „Pojištění rizik v potravinářském průmyslu“ a „Chemická bezpečnost v pekárenské výrobě, legislativa a standardy řetězců“ připravila nejen pro své členy Potravinářská komora ČR. První z nich, chemická bezpečnost, proběhne již 18. února v hotelu Olympik, Sokolovská 138, Praha 8 v sále Athéna, vlastní program začíná v 9.00 hodin.
Jmenné registrace na akci je možné posílat na sekretariát komory, a to do 14. února, telefonicky na číslo + 420 296 411 187 - 192 nebo elektronicky na adresu gajdosova@foodnet.cz. Zájemci nemusí platit žádný účastnický poplatek.
Seminář o pojišťování rizik proběhne 5. března na Výstavišti Brno, v prostorách administrativní budovy BVV, v místnosti 103. Tuto akci organizuje spolu s Potravinářskou komorou ČR společnost RESPECT, a.s. u příležitosti veletrhu SALIMA 2008. Registrace na ní je nutné posílat do 3. března 2008, a to na telefonní číslo + 420 227 200 117 nebo elektronicky na adresu marketa.smutna@respect.cz. Také v tomto případě je akce bezplatná. Bližší informace s aktuálním programem naleznete na oficiální webové stránce www.foodnet.cz
Další články v kategorii Potravinářství
- Ceny potravin v roce 2026: Levné máslo a brambory, zdraží káva či kakao (26.12.2025)
- Pivovar Strakonice prodal meziročně více piva, letos investoval i do automatizace chlazení (25.12.2025)
- ČSÚ: Živý kapr letos stojí 126,23 koruny za kilogram, mírně víc než loni (24.12.2025)
- Vláda souhlasí se záměrem obnovit daňové zvýhodnění vína, zákon připraví vlastní (23.12.2025)
- Čína zavádí vysoká cla na mléčné výrobky z EU, podle Bruselu neoprávněně (23.12.2025)
- Mýty italské kuchyně. Historik bourá legendy o ikonických pokrmech, čelí výhrůžkám (23.12.2025)
- Pavel Vacek: Kapr je jednička, sváteční polévky střídáme (23.12.2025)
- Potravinářská inspekce zjistila v tržní síti masné konzervy z dovozu falšované sníženým obsahem masa a s nedeklarovaným alergenem (23.12.2025)
- Zvěřina ze střediska na Mostecku táhne, zájem je o divočáka na guláš (22.12.2025)
- Peněženku moc nešetří, čas ale ano. Češi cukroví čím dál víc kupují (22.12.2025)

Tweet



