Potravinové právo EU v kostce

příručka zpracovaná podle semináře uskutečněného v rámci programu Phare PRAQ III v červnu 2000.

Publikace informuje o požadavcích při přijímání nových zemí do EU, o vztahu EU k mezinárodním organizacím jako je WTO, CA, EFTA nebo OECD a především poskytuje stručnou informaci o obsahu konkrétních průřezových potravinových předpisů zaměřených na označování, kontrolu, hygienu, aditiva a kontaminanty, materiály přicházející do styku s potravinami, zmrazené potraviny a vědeckou spolupráci členských zemí. Cílem materiálu je napomoci při vývozu potravin a připravit výrobce a všechny, kteří manipulují s potravinami, na podmínky v EU.

Rozsah publikace: 20 stran (A5).

Cena publikace: 30,- Kč.

Objednávky zašlete na adresu:

Ústav zemědělských a potravinářských informací,

Slezská 7, 120 56 Praha 2,

tel. (ing.Suková): 02/24 25 79 39, l. 223; fax: 02/22 51 40 03

vyziva@uzpi.cz (sk)

Tisk

Další články v kategorii Potravinářství

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info