Seminář "Jakost a zpracování konzumních vajec" - Brno 2.3.2000
02.03.2000 | ČZU
Dne 2. března 2000 se koná jako doprovodná akce veletrhu SALIMA seminář Jakost a zpracování konzumních vajec. Seminář se koná od 9,00 hodin v Kongresovém centru, a. s., Výstaviště 1, POB 22, 647 00 Brno, tel. : 05/41158606, fax: 05/43244277, e-mail: vojtasova@bvv.cz. Odborným garantem je doc. Ing. Jana Simeonovová, CSc.
Další články v kategorii Potravinářství
- ČOI ve třetím čtvrtletí odhalila 292 případů prodeje alkoholu nezletilým (12.12.2025)
- Testovali jsme v laboratoři croissanty z Česka a Německa. Výsledky Čechy překvapí (12.12.2025)
- Albert i před letošními Vánoci podporuje zaměstnance v prodejnách příspěvkem a dalšími benefity (12.12.2025)
- Tradice, know-how i suroviny. Filipíny se otevírají českým pivovarníkům (12.12.2025)
- Potravináři: Nový cíl EU ke snížení množství potravinového odpadu je nesmyslný (11.12.2025)
- Česká vejce podraží. Chovatelé se kvůli rušení klecových chovů bojí konkurence (11.12.2025)
- Kapusta má téměř tolik železa jako maso. Využijte její potenciál (11.12.2025)
- SVS nařídila stáhnout z trhu chlazená kuřata z Francie s obsahem salmonel (11.12.2025)
- Pokles cen másla způsobuje hlavně přebytek mléka a jeho zlevnění (09.12.2025)
- Výrobci uzenin Steinex a Steinhauser se spojili, firma pořizuje nové výrobní technologie (09.12.2025)

Tweet



