Madeta zmodernizovala v Č. Krumlově výrobu nivy, chce ji víc vyvážet
05.08.2022 | ČTK
Největší česká mlékárna Madeta zmodernizovala v Českém Krumlově výrobu plísňového sýra niva. Kapacita závodu se rozšířila téměř o polovinu, denně může vyrobit až 21 tun sýru ze 180.000 litrů mléka. Firma chce nivu víc vyvážet. Již loni změnila způsob solení nivy.Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz
Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.
Další články v kategorii Potravinářství
- Kvalita střešního medu SVS je na nadstandardní úrovni (29.09.2023)
- Řetězce v Česku slibují zlevňování potravin (29.09.2023)
- Whisky nalezená na zámku ve Skotsku je možná nejstarší na světě, ukázaly analýzy (29.09.2023)
- Rohlik Group získala německého on-line prodejce potravin Bringmeister (29.09.2023)
- SVS stahuje dvě zásilky kuřecího masa z Brazílie kvůli salmonelám (29.09.2023)
- Kraličák chystá Svatováclavský festival piva, představí domácí pivovary a sládky (27.09.2023)
- Stát dumá nad reformou veřejného stravování, sám si ji ale ničí rozpočtem (27.09.2023)
- Pivovar ve Zlonicích opět začne příští rok vařit pivo, památku čeká obnova (27.09.2023)
- Obliba avokáda v Česku raketově roste. Zelené plody dozrávají na okraji Prahy (27.09.2023)
- Dočasným námořním koridorem opustilo ukrajinské přístavy sedm lodí, uvedl Kyjev (27.09.2023)