Stoch uvádí na trh tekuté „Rumové pralinky
31.03.2008 | Agris
Společnost Stock Plzeň uvádí na trh další nový produkt - čokoládový likér Božkov Rumové pralinky. Informoval o tom dnes mediální zástupce Stocku Jiří janoušek. „Značka Božkov Rumové pralinky navazuje na úspěchy dalších našich krémových likérů a záměrně jsme její premiéru načasovali na jaro. Právě v tomto období jsou totiž podobné produkty nejžádanější. Dalším takovým sezónním vrcholem poptávky je čas před Vánoci,“ uvedl ředitel prodeje a marketingu Stocku Plzeň Richard Švéda.
Božkov Rumové pralinky evokuje již po dlouhá léta populární chuť a aroma. „Protože právě tato chuť je většině spotřebitelů známá a příjemná, nemohl Stock Plzeň při kompozici nového likéru připustit žádné kompromisy a použil skutečně jen ty nejlepší prvotřídní suroviny, zaručující originální a autentický charakter výrobku, jež ocení všichni milovníci poctivých likérů. Základem značky je kvalitní rum, druhou složkou je hustá čokoládová hmota. Díky použitým kvalitním ingrediencím je likér Božkov Rumové pralinky skutečně čokoládově hnědý, jemně krémový a přináší neopakovatelné aroma rumu a čokolády,“ zdůraznil Janoušek.
Božkov Rumové pralinky jsopu podle něj nejlepší samotné – vychlazené nebo na ledu. Vynikající jsou také ke kávě, zmrzlině či do cukrovinek. Božkov Rumové pralinky obsahují 18 % alkoholu a prodávají se v balení 0,5 litru. Vedle nové značky vyrábí Stock Plzeň v segmentu krémových likérů ještě populární značku Božkov Vaječný likér, Key Rum Cream či Whisky Cream Stock.
Další články v kategorii Potravinářství
- Ceny potravin v roce 2026: Levné máslo a brambory, zdraží káva či kakao (26.12.2025)
- Pivovar Strakonice prodal meziročně více piva, letos investoval i do automatizace chlazení (25.12.2025)
- ČSÚ: Živý kapr letos stojí 126,23 koruny za kilogram, mírně víc než loni (24.12.2025)
- Vláda souhlasí se záměrem obnovit daňové zvýhodnění vína, zákon připraví vlastní (23.12.2025)
- Čína zavádí vysoká cla na mléčné výrobky z EU, podle Bruselu neoprávněně (23.12.2025)
- Mýty italské kuchyně. Historik bourá legendy o ikonických pokrmech, čelí výhrůžkám (23.12.2025)
- Pavel Vacek: Kapr je jednička, sváteční polévky střídáme (23.12.2025)
- Potravinářská inspekce zjistila v tržní síti masné konzervy z dovozu falšované sníženým obsahem masa a s nedeklarovaným alergenem (23.12.2025)
- Zvěřina ze střediska na Mostecku táhne, zájem je o divočáka na guláš (22.12.2025)
- Peněženku moc nešetří, čas ale ano. Češi cukroví čím dál víc kupují (22.12.2025)

Tweet



