Téměř polovina ledů do nápojů v hospodách nesplňuje normy

Téměř polovina ledů do nápojů v restauracích nesplňuje zdravotní a hygienické limity. Významná část restauratérů podle Státní zemědělské a potravinářské inspekce (SZPI) hrubě podceňuje hygienickou praxi při výrobě ledu do nápojů a dezinfekci výrobníků ledu. Inspekce to dnes uvedla v tiskové zprávě.

Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz

Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.

Tisk

Další články v kategorii Potravinářství

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics
ISSN: 1804-1930


Kalendář


Podporujeme utipa.info