VP: Restauratéři vaří z masa z nuceného výseku a ohrožují zdraví

Maso z nuceně poraženého dobytka zřejmě končí na talířích hostů v mnoha restauracích. Někteří hostinští si takto zvyšují načerno tržby, ačkoli přitom riskují, že otráví své hosty, píše dnešní vydání Večerníku Praha. Již týden platí zákaz prodeje masa z nuceného výseku. Levné maso umožňuje udržet nižší ceny nebo vydělávat na tom, že se ceny počítají jako z normálního masa.

Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz

Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.

Tisk

Další články v kategorii Zemědělství

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info