Články ze dne 24. 12. 2014

Olomoucký kraj vydal publikaci zaměřenou na regionální výrobce

24. 12. 2014 | Zdroj: ČTK | Článek Článek

Olomoucký kraj vydal novou publikaci zaměřenou na regionální výrobce potravin, přírodních produktů či řemeslných výrobků, pomocí které chce propagovat místní produkci. Publikace vyšla v elektronické podobě a bude průběžně aktualizována, sdělil ČTK hejtman Jiří Rozbořil (ČSSD).

Rybí polévka a kapr? Co Češi skutečně jedí o Vánocích

24. 12. 2014 | Zdroj: Aktuálně.cz | Článek Článek

Kapr

Štědrovečerní kapr nebo řízek s bramborovým salátem. Češi jsou o Vánocích konzervativní a své jídelní zvyky nemění. Tradiční českou štědrovečerní večeři si dává 80 procent domácností. Potvrdil to průzkum společnosti Chéque Déjeuner na vzorku 803 zaměstnanců firem odebírajících její stravenky.

Ať je s medem, salámem nebo celerem, bramborový salát je základ Štědrého dne

24. 12. 2014 | Zdroj: Denik.cz | Článek Článek

Kapra střídá losos, kuřecí řízek nebo vinná klobása, bramborový salát ale zůstává. Jak a odkud se zeleninová pochoutka na štědrovečerní stůl dostala, nikdo neví. Pravda ale je, že jen málokdo si bez něj dokáže Vánoce představit.

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info