Pěstujeme salát, špenát a další listové zeleniny
17.07.2002 | Hospodářské noviny
Zelené části rostlin, zejména salátu, jsou oblíbenou součástí našeho jídelníčku. Jsou nejen zdravé, ale obohacují pokrmy po stránce chuťové a na talíři vypadají navíc dekorativně. Byla by však škoda zůstávat pouze u salátu, když je možné na zahrádce pěstovat i další druhy listové zeleniny, například čekanku, mangold, endivii, polníček, fenykl, šruchu, špenát atd. V knize se dozvíte o způsobech pěstování těchto zelenin vše potřebné.
Eva Pekárková: Pěstujeme salát, špenát a další listové zeleniny. Kniha stojí 98 Kč včetně DPH.
Další články v kategorii
- Ceny potravin v roce 2026: Levné máslo a brambory, zdraží káva či kakao (26.12.2025)
- Pivovar Strakonice prodal meziročně více piva, letos investoval i do automatizace chlazení (25.12.2025)
- ČSÚ: Živý kapr letos stojí 126,23 koruny za kilogram, mírně víc než loni (24.12.2025)
- Udělejme z krmení zvěře vánoční zvyk, který opravdu pomůže (23.12.2025)
- Vláda souhlasí se záměrem obnovit daňové zvýhodnění vína, zákon připraví vlastní (23.12.2025)
- Čína zavádí vysoká cla na mléčné výrobky z EU, podle Bruselu neoprávněně (23.12.2025)
- Proč jedle neopadá a smrk je historicky králem českých Vánoc? (23.12.2025)
- Mýty italské kuchyně. Historik bourá legendy o ikonických pokrmech, čelí výhrůžkám (23.12.2025)
- Pavel Vacek: Kapr je jednička, sváteční polévky střídáme (23.12.2025)
- Potravinářská inspekce zjistila v tržní síti masné konzervy z dovozu falšované sníženým obsahem masa a s nedeklarovaným alergenem (23.12.2025)

Tweet



