Snídani Potravinářské komory ČR s novináři

Zahájit týden neformální pracovní snídaní ochucenou aktuálními informacemi z úst představitelů a hostů druhého největšího tuzemského zpracovatelského oboru - Potravinářské komory ČR je cílem „Snídaně s novináři“, která se tentokrát bude konat za účasti předsedy Výboru Evropského parlamentu pro životní prostředí, veřejné zdraví a bezpečnost potravin MUDr. Miroslava Ouzkého v pondělí 25. června 2007 od 9.00 hodin v prostorách Pizzerie Coloseum Václavské náměstí 1, Palác Koruna (1. patro).

Témata k diskusi:

1/ Problematika životního prostředí - směrnice IPPC, revize rámcové směrnice o odpadech

2/ Dobrovolné nutriční označování potravin - doporučené denní množství

3/ Zrušení požadavků na HACCP v mikropodnicích

4/ Úvaha Ministerstva životního prostředí ČR zavést zálohy na plastové lahve

Za Potravinářskou komoru ČR budou k diskusi se zástupci médií připraveni:

Ing. Jaroslav Camplík, prezident Potravinářské komory ČR

Ing. Miroslav Koberna, ředitel Potravinářské komory ČR

Ing. Martin Walter, předseda legislativního výboru Potravinářské komory ČR

Ing. Jana Ježková, předsedkyně výboru pro životní prostředí Potravinářské komory ČR

Ing. Jaroslav Camplík

prezident PK ČR

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Další informace a potvrzení účasti: Barbora Frydrychová, agentura Walker Communications,

tel.: 731 585 975 , e-mail: press@walkercom.cz

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info