Výroba piva v Plzeňském Prazdroji jede na čtyři směny
26.06.2009 | ČTK
Výroba piva v Plzeňském Prazdroji jede na čtyři směny, desítky lidí pracují přesčas. Neovlivnil to ani chladný začátek léta. Největší český pivovar připravuje letní strategické zásoby. Výroba je o třetinu až polovinu vyšší než v zimě. Dva prázdninové letní měsíce jsou tradiční pivařskou sezonou, řekl ČTK mluvčí Prazdroje Jiří Mareček. "Od května do července vaříme naplno. V létě se musí plně využít veškeré dostupné skladovací prostory včetně několika externích skladů, zajistit dostatek obalů a precizně řídit jejich obrátkovost," dodalZpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz
Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.
Další články v kategorii
- Udělejme z krmení zvěře vánoční zvyk, který opravdu pomůže (23.12.2025)
- Vláda souhlasí se záměrem obnovit daňové zvýhodnění vína, zákon připraví vlastní (23.12.2025)
- Čína zavádí vysoká cla na mléčné výrobky z EU, podle Bruselu neoprávněně (23.12.2025)
- Proč jedle neopadá a smrk je historicky králem českých Vánoc? (23.12.2025)
- Mýty italské kuchyně. Historik bourá legendy o ikonických pokrmech, čelí výhrůžkám (23.12.2025)
- Pavel Vacek: Kapr je jednička, sváteční polévky střídáme (23.12.2025)
- Potravinářská inspekce zjistila v tržní síti masné konzervy z dovozu falšované sníženým obsahem masa a s nedeklarovaným alergenem (23.12.2025)
- Babiš vloží Agrofert do fondu RSVP Trust (23.12.2025)
- Tento legendární stroj měnil venkov: Příběh nejrozšířenějšího traktoru Evropy (23.12.2025)
- Letos se objevilo ve velkochovech deset ohnisek ptačí chřipky, stejně jako loni (22.12.2025)

Tweet



