Výroba piva v Plzeňském Prazdroji jede na čtyři směny

Výroba piva v Plzeňském Prazdroji jede na čtyři směny, desítky lidí pracují přesčas. Neovlivnil to ani chladný začátek léta. Největší český pivovar připravuje letní strategické zásoby. Výroba je o třetinu až polovinu vyšší než v zimě. Dva prázdninové letní měsíce jsou tradiční pivařskou sezonou, řekl ČTK mluvčí Prazdroje Jiří Mareček. "Od května do července vaříme naplno. V létě se musí plně využít veškeré dostupné skladovací prostory včetně několika externích skladů, zajistit dostatek obalů a precizně řídit jejich obrátkovost," dodal

Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz

Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info