Zvěřina získá známku kvality, lidem to pomůže v orientaci
23.12.2011 | ČTK
Zvěřina získá známku kvality. Má to pomoci spotřebitelům v orientaci. Známku získá pouze čerstvý, správně ulovený a hygienicky ošetřený kus s uvedením lokality původu. Uvedla to dnes v tiskové zprávě Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, jejíž Institutu ekologie zvěře se na zavedení známky podílí společně se Státní veterinární správou a ministerstvem zemědělství.Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz
Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.
Další články v kategorii
- Ve velkochovu slepic na Havlíčkobrodsku veterináři potvrdili ptačí chřipku (21.12.2025)
- Provozovateli jatek v Holešově meziročně vzrostl čistý zisk a také tržby (20.12.2025)
- Státní veterinární správa začala ode dneška kontrolovat prodeje živých kaprů (19.12.2025)
- Španělské úřady prověřují, zda africký mor prasat neunikl z tamní laboratoře (19.12.2025)
- Ve Stálkách na Znojemsku postaví zemědělci šest nových hal pro chov brojlerů (19.12.2025)
- Dohoda EU s Mercosurem o obchodu se odkládá na leden, uvedla von der Leyenová (19.12.2025)

Tweet



