Značku Regionální potravina má sedm produktů z Olomouckého kraje
11.10.2012 | ČTK
Značku Regionální potravina dnes na festivalu gastronomie a nápojů Olima v Olomouci získalo sedm nejlepších potravin vyráběných v Olomouckém kraji. Mezi oceněnými výrobky jsou například klobásy firmy Váhala, tradiční hanácký koláč z pekařství v Mezicích, pivo z produkce přerovského Pivovaru Zubr či tvarůžková roláda z Loštic.Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz
Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.
Další články v kategorii
- Studené počasí těchto dnů by mělo ovoce poškodit jen lokálně, míní odbornice (19.04.2024)
- Přednáška o precizním zemědělství v rámci Dětské zemědělské akademie (19.04.2024)
- Izrael před svátky zmařil pokus o propašování 130.000 vajec ze Západního břehu (19.04.2024)
- Výhodnějšími podmínkami v programu LIFE motivujeme zájemce. Nově jde na přípravu a spolufinancování projektů rekordních 100 milionů (19.04.2024)
- PGRLF otevře 18. kolo programu Investiční úvěry Zemědělec (19.04.2024)
- Zachování starých hospodářských lesů podporuje biodiverzitu lesních organismů ve střední Evropě (19.04.2024)