Pardubický pivovar loni uvařil 70.000 hl piva, o desetinu více

Pardubický pivovar loni zvýšil produkci o více než deset procent a uvařil zhruba 70.000 hektolitrů piva. Prodej navýšila větší poptávka po sudovém pivu. ČTK to řekl Roman Marčák z marketingového oddělení pivovaru. "Zvýšení produkce sudového piva je reakcí na poptávku restaurací, jež hledají v ekonomicky složitém období pro své zákazníky kvalitní sudové pivo za přijatelnou cenu," uvedl Marčák.

Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz

Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info