Nový výzkum v Brně umožní vinařům zkvalitnit výrobu vína
25.09.2013 | ČTK
Nový výzkum Mendelovy univerzity v Brně umožní vinařům zkvalitnit výrobu vína. Vědci vyvinuli speciální analytickou sadu, díky které budou moci vinaři testovat, zda má vinná réva dostatek výživy a obsahuje správné množství dusíku. Právě obsah dusíku může významně ovlivnit výslednou kvalitu vína. V tiskové zprávě to dnes uvedla univerzita.Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz
Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.
Další články v kategorii
- Souhrn událostí uplynulého dne – 25.4. 2024 (26.04.2024)