Sommeliéři: Kontrolovat by se měl i převoz vína, nejen skladování
20.10.2015 | ČTK
Požadavek na skladováním a prodej sudového vína ve vinotékách při 18 °C, který je obsažen v novele vinařského zákona, rozpoutal debatu mezi odborníky. Sommeliéři upozorňují, že k poškození vína může dojít spíše při převozu ve vysokých nebo naopak velmi nízkých teplotách.Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz
Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.
Další články v kategorii
- Konec jednorázových obalů v EU. Do pěti let mají zmizet minikečupy, cukr i smetánky (14.01.2025)
- Ochranu původu zboží bude nově zajišťovat pouze EU (14.01.2025)
- Co je SLAK a jak se projevuje a přenáší (14.01.2025)
- Nový plán EU: Hospody by měly nalévat levnou kohoutkovou vodu (14.01.2025)
- Až 70 procentům vinařů v ČR loni klesly příjmy, úroda byla nižší, ale kvalitní (14.01.2025)
- Vlastníci zatím nedostali příspěvek na péči o les za loňský rok, odkládají obnovu i opravy cest (14.01.2025)
- Nejen med. I méně známý včelí produkt prý dokáže s našim zdravím a imunitou divy (14.01.2025)
- Souhrn událostí uplynulého dne 13.1.2025 (14.01.2025)
- Pivovary CZ Group kvůli rostoucím nákladům zvýší ceny piva o několik procent (13.01.2025)
- Česko čeká velmi mrazivý začátek týdne (13.01.2025)