Hustopečskou mandlovici vyrábějí v Žešově podle originální receptury

Hustopečskou mandlovici vyrábějí už tři roky v žešovské společnosti Distillery, kterou vlastní Jan Kleiner a Oldřich Medek. Oni dva pro ni také vyvinuli speciální recepturu.

„Hustopečská mandlovice nemá konkurenci a je to jediný výrobek tohoto druhu v České republice," řekl Jan Kleiner. Podle jeho slov nikdo jiný recepturu, která je přísně střežená, nezná.

„Výroba stále narůstá a my z toho máme velkou radost," řekl Jan Kleiner.

Před lety se v Žešově dohodli na spolupráci se zakladatelkou Hustopečské mandlárny Kateřinou Kopovou a podle slov Jana Kleinera toho nelitují.

„Děláme naši práci s láskou a myslím, že na výrobcích je to vidět," řekl Jan Kleiner. Svědčí o tom i zvyšující se zájem labužníků z celé republiky.

Autor: Marcela Žůrková

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics
ISSN: 1804-1930


Kalendář


Podporujeme utipa.info