20.11. 2018 TK k aktuálním trendům ve výživě, inovacím a aktualitám v oblasti českých cechovních norem
16.11.2018 | Potravinářská komora
Dovolujeme si vás pozvat na tiskovou konferenci, která se koná v úterý 20.11. od 10.00 v Café Louvre na Národní třídě č. 22, Praha 1.
Tématem tiskové konference jsou aktuální trendy ve výživě, pokud jde o obiloviny, i inovace a tvorba cechovních norem pro jejich výrobu. Máme připravenu také ochutnávku nových druhů pečiva.
Svoji účast potvrďte, prosím, na mail: vecerova@foodnet.cz, nebo mobil: 602 704 859.
Další články v kategorii
- Budou jablka za 50 korun? Stromy pomrzly v Česku i v Polsku (26.04.2024)
- Komunitní energetika je o krok blíž. Do druhého kola energetických společenství postupuje 57 komunitních projektů (26.04.2024)
- Greenpeace: Lesy ČR možná pokácejí přes 15.000 starých stromů v Krušných horách (26.04.2024)
- V jarním kole Sbírky potravin se vybralo rekordních 565 tun zboží pro potřebné (26.04.2024)
- Podmáčená louka s masožravkami v Brdech se stala novou přírodní památkou (26.04.2024)
- Výzkumný ústav: Oteplení zvýší aktivitu škůdců, očekává se nadměrný výskyt mšic (26.04.2024)
- Evropský parlament odhlasoval zákaz některých plastových obalů (26.04.2024)
- Více dřeva, méně betonu. Surovinová politika pro dřevo podpoří tuzemské zpracování dřeva, více se bude využívat i ve stavebnictví (26.04.2024)
- Prouza: Případné zdražení ovoce a zeleniny závisí také na úrodě jinde v Evropě (26.04.2024)