Zlínská univerzita má nové laboratoře zaměřené na výrobu potravin
03.12.2019 | ČTK
Na Fakultě technologické (FT) Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně jsou nové laboratoře pro výuku technologie výroby potravin. Na novém vybavení se mohou posluchači seznamovat s vysokotepelným ošetřením mléka, tavením sýrů, výrobou plísňových sýrů, rozmělňováním masa či přípravou těstovin nebo cukrovinek.Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz
Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.
Další články v kategorii
- Zástřelné i nálezné 2000 Kč (03.10.2023)
- Objev století v Podyjí: Botanici našli rostlinu, kterou považovali za vyhynulou (03.10.2023)
- Při přepravě zvířat na jihu Čech zjistila SVS porušení pravidel welfare i hygieny potravin (03.10.2023)
- Česko musí do roku 2030 zvýšit 500 až 700krát svou produkci biometanu. Konference ukáže cesty, jak na to (03.10.2023)
- Kofola se stala majitelem třetinového podílu ve společnosti Zahradní OLLA (03.10.2023)