Krůtí párky s jogurtem
06.11.2000 | ÚZPI
Krutí párky s jogurtem
Koncern BERNARD MATTHEWS byl založen v roce 1950 v Norfolku, ve Velké Británii, jeho výrobním profilem je zpracování krutího masa. Rocne produkuje 14 mil. krut, má 7 500 zamestnancu a obrat 1,4 mld. DM.
Pobocka firmy pusobí v Nemecku od roku 1993, má obrat pres 100 mil. DM.
Firma MATTHEWS vyrábí dve skupiny výrobku: speciální krutí párky a marinované krutí steaky. Místo vody a tuku je do výrobku zapracováván nízkotucný jogurt. Spotrebiteli jsou výrobky oznacovány jako vynikající. Protože jsou tyto výrobky na vysoké úrovni, má nekolik svetových patentu.
PA-Masný a drubežárský prumysl, 2000, c. 3, s. 101 (vl)
Další články v kategorii
- Rok spolupráce Mendelovy univerzity s Lesy ČR (02.05.2024)
- Balík 12 potravin a piva zlevnil meziročně v dubnových akcích na 638,39 koruny (02.05.2024)
- Polní dny regenerativního zemědělství (02.05.2024)
- Ochranná pásma kvůli africkému moru prasat na Liberecku se znovu rozšířila (02.05.2024)
- Poškození sadby lesních dřevin jarními mrazy v lesních školkách je nejvyšší za poslední desetiletí (02.05.2024)
- ASZ ČR jednala nejen o inovativním pastevním projektu s Výzkumným ústavem živočišné výroby (02.05.2024)
- Slavkovský les ukáže zajímavá místa s průvodci. CHKO slaví půlstoletí (02.05.2024)
- Sladké potěšení na balkoně: Převislé jahody zdobí a také skvěle chutnají (02.05.2024)
- Na Pelhřimovsku hořelo dvanáct hektarů lesa, ze vzduchu shazoval vodu vrtulník (02.05.2024)
- Souhrn událostí uplynulých dní 30.4. – 1.5.2024 (02.05.2024)