Zmrazené těsto na biskvity
11.12.2000 | ÚZPI
Zmrazené testo na biskvity pro podniky rychlého
obcerstvení
Americká spolecnost PILLSBURY BAKERIES & FOODSERVICE uvedla na trh zmrazené testo na biskvity, nazvané Scoop Easy™, které je již dokonale vyhnetené, takže pri konkrétním použití odpadá casove nárocná fáze hnetení. Je to jediný druh testa na biskvity, které lze po rozmrazení uchovat ješte po dobu ctyr dnu v chladnicce. Testo se vyrábí ve trech druzích - sladké, tvarohové a "jižního" typu, muže se použít k výrobe nejruznejších druhu peciva jako jsou mácené sušenky, kávové kolácky, sladké bochánky, tycinky, a podle receptur výrobce ješte dalších více než 40 druhu peciva. Testo se prodává v 8 kilových nádobách, a rozmrazí se behem 30 hodin.
Více informací lze získat na adrese www.pillsburyfoodservice.com.
Food Technology, 54, 2000, c. 7, s. 80 (kop)
Další články v kategorii
- Ve velkochovu slepic na Havlíčkobrodsku veterináři potvrdili ptačí chřipku (21.12.2025)
- Provozovateli jatek v Holešově meziročně vzrostl čistý zisk a také tržby (20.12.2025)
- Státní veterinární správa začala ode dneška kontrolovat prodeje živých kaprů (19.12.2025)
- Španělské úřady prověřují, zda africký mor prasat neunikl z tamní laboratoře (19.12.2025)
- Ve Stálkách na Znojemsku postaví zemědělci šest nových hal pro chov brojlerů (19.12.2025)
- Dohoda EU s Mercosurem o obchodu se odkládá na leden, uvedla von der Leyenová (19.12.2025)
- Park České Švýcarsko plánuje nové projekty, chce nové návštěvnické centrum (19.12.2025)
- Německo a Španělsko vyzvaly lídry EU k podpoře dohody s Mercosurem (19.12.2025)
- Opakované demonstrace zemědělcům dobré jméno neudělají (19.12.2025)

Tweet



