Nová funkční ingredience z rýže

Nová funkcní ingredience z rýže

Japonská spolecnost TSUNO FOOD INDUSTRIAL uvedla pred nedávnem na trh novou funkcní ingredienci na bázi rýžových otrub, nazvanou Rieco, která je prezentována, vzhledem ke svým vlastnostem, jako "zdraví prospešný" produkt. Rieco je extrakt z rýžových otrub ve forme prášku rozpustného ve vode, tvoreného prevážne proteinem, polysacharidy a vlákninou, s vysokým podílem minerálních látek (zejména vápníku a horcíku) a ve vode rozpustných vitaminu, predevším skupiny B. Obsahuje rovnež znacné množství látky IP6, což je chelátotvorné a antioxidacní cinilo, vykazující protirakovinné úcinky, posilující imunitní systém, pusobící preventivne na tvorbu mocových kamenu apod.

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info