Maso klonovaného hovězího dobytka je podle vědců tučnější
14.04.2005 | ČTK
Maso klonovaného hovězího dobytka je tučnější než maso zvířat z konvenčních chovů, ale jinak se od něho zásadně neliší. K tomuto závěru dospěl tým amerických a japonských vědců, podle nichž v mléce nejsou vůbec žádné rozdíly. O možných rizicích geneticky upravených potravin se vedou bouřlivé diskuse. Vědci z Connecticutské univerzity se na problém podívali z pragmatického hlediska. Porovnávali vlastnosti masa a mléka klonovaného dobytka s normálním masem a mlékem.Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz
Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.

Tweet



