Přehled výherců ankety HIT Moderního obchodu 2005 v oblasti masných výrobků, rybích specialit a konzervovaných potravin

V šestém ročníku čtenářské ankety časopisu Moderní obchod byly vždy v jednotlivých kategoriích vybrány 3 druhy oceněných potravin.

Kategorie: Masné výrobky

1. Vídeňské párky EXTRA – Schneider – masokombinát Plzeň. Vyráběné podle tradiční receptury z vybraných surovin vepřového a hovězího masa ve skopovém střívku.

2. Espetec – Zedníček – WWW HIT 2005. Typický španělský zaplísněný salámek na trh uváděný pod značkou výrobce Casademont. Je to tradiční výrobek z vepřového masa původem z jihovýchodního Španělska, má vyváženou chuť a snížený obsah tuku, je to tepelně neopracovaný sušený masný výrobek, před konzumací se neloupe, jí se i s ušlechtilou plísní. Doporučené skladování je při teplotě 1 až 22 °C.

3. Koktejlové párky ESO – Zedníček.

Kategorie: Rybí speciality

1. Sleďové řezy kapitána Flinta – Atlantik Produkt Třešňák. Výrazně kořeněný výrobek z marinovaných sleďů s plátkovým česnekem v olejové zálivce.

2. Babiččina pochoutka – Atlantik Produkt Třešňák.

3. Dědečkův mls – Atlantik Produkt Třešňák.

Kategorie: Konzervované potraviny

1. Šenovská šunková klobása – Veseko. Klobáska je vyrobena z čerstvého masa, plněna do přírodního střívka, ochucena kvalitním kořením a zauzena v moderní udírně, je konzervována ve slaném nálevu. Uzavřená v obalu EASY OPEN.2. Premium Paštiky – Veseko.

3. Premium Kuře a la bažant – Veseko.

Kategorie: Výrobky se značkou KLASA

1. Dobré jídlo Grilovací tyčinky – Schneider – masokombinát Plzeň. Prodávají se v pestré nabídce příchutí (se sýrem, s pepřem, masové a barbecue), vakuově balené, jednotlivé kusy se od sebe snadno oddělí, příprava je rychlá a nenáročná, buď na klasickém grilu, na pánvi nebo v mikrovlnné troubě.

2. Bagety k dopékání – Delta frozen Products.

3. Dobré jídlo Pražská šunka – Schneider – masokombinát Plzeň.

MODERNÍ OBCHOD, 2005, č. 12, s. 15-30

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info