SZPI zakázala výrobu v provozovně Extim Profi

Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) zakázala výrobu potravin studené kuchyně v provozovně Extim Profi, s.r.o., Lískovec 34 ve Frýdku-Místku, neboť laboratorní testy prokázaly u Šlehané nivy s datem použitelnosti do 17. 10. 2007 nadlimitní výskyt bakterie Listeria monocytogenes. Firma Extim Profi vyrobila dvanáct kilogramů této potraviny.

Inspekce zároveň upozorňuje veřejnost, aby Šlehanou nivu s datem použitelnosti do 17. 10. 2007 od společnosti Extim Profi nekonzumovala.

Zpracoval: Mgr. Ivo Klemeš - vedoucí oddělení komunikace, tel.: +420-542426633

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info