Kontrola procesu při výrobě ovocných šťáv

Britský výrobce ovocných šťáv “The Serious Food Company” z Jižního Walesu má po přestavbě výrobních zařízení všechny oblasti kontroly výrobního procesu plně pod kontrolou. Sjednocený proces kontroly získává informace z měření tlaku, teploty, stavu hladiny a vodivosti za využití měřicích přístrojů od švýcarské společnosti Baumer z Jegenstorfu.

Speciálně vyvinutý univerzální měřicí systém s přípojkami zajišťuje vysokou flexibilitu uvnitř výrobního zařízení.

Měření tlaku, teploty, stavu hladiny a vodivosti mohou být prováděny standardním způsobem za použití snímačů, určených ke kontrole veškerých částí výrobního procesu. Sledují se zejména operace, které probíhají při:

· odčerpávání surovin z cisteren automobilů

· plnění výrobní nádrže

· manipulaci se stohovatelnými přepravkami z umělé hmoty

· přípravě koncentrátů před dalším zpracováním

· čistícím a sterilizačním procesu

· všech operacím, které probíhají ve výrobní zóně

· stáčení, balení a konečnému skladování hotových výrobků

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info