Výrobci masa z Olomouckého kraje mírně snížili produkci

Výrobci masa z Olomouckého kraje v prvních třech čtvrtletích meziročně snížili produkci o 0,3 procenta na 22.584 tun. Na poklesu celkové výroby se podepsalo zejména snížení produkce hlavní komodity regionu, vepřového masa. V celém Česku se snížila výroba masa v jateční hmotnosti o 3,1 procenta. Vyplývá to z údajů Českého statistického úřadu. Producenti vepřového z Olomouckého kraje vyrobili v prvních devíti měsících roku 20.143 tun masa. V meziročním srovnání to představuje pokles o 0,3 procenta.

Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz

Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.

Tisk

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info