V Moravskoslezském kraji se opět soutěží o nejlepší potravinu

Na severu Moravy se bude i letos soutěžit o nejlepší potravinářský výrobek. O titul se mohou ucházet moravskoslezští producenti potravin a nápojů, mlékaři, cukráři, pekaři, zpracovatelé ovoce a zeleniny i výrobci biopotravin. Hodnotit se bude v deseti kategoriích. ČTK o tom dnes informovala mluvčí hejtmanství Šárka Vlčková. Soutěž se koná letos podruhé. Loni se stalo absolutním vítězem pečené koleno firmy MORAVAN masná výroba.

Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz

Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info