Uzené ze Sasova

Česká novinka - uzené vepřové maso v biokvalitě.

Maso je stejně jako ostatní sasovské výrobky bez dusitanů, obsahuje pouze bio kořenící směs a mořskou sůl. Ze sasovského vepřového masa jej vyrábí (stejně jako šunku) společnost LE&CO – Ing. Jiří Lenc, s.r.o.

V nabídce je celkem 7 partií: plec, kýta, pečeně, krkovice, bok, špek a koleno.

Maso je vakuově balené o hmotnosti přibližně 0,5 kg. Trvanlivost je 21 dní od data výroby.

Příležitostně bude v nabídce i uzené maso z nekastrovaných kanečků, jejichž chov se na Biofarmě Sasov realizuje. Více informací o chovu kanečků najdete zde.

Uzené maso ze Sasova můžete pravidelně koupit v pražských obchodech Lumo Natur – Arkády Pankrác a Biotop ve Školské ulici. Nebo si jej objednat přímo na www.biofarma.cz a svoji objednávku vyzvednout na jednom ze zavážecích míst po Praze, v Brně a Českých Budějovicích. Více informací o rozvozu masa najdete zde. Jedno ze zavážecích míst je i pražský Toulcův dvůr.

Zdroj: Lenka Bauerová, www.biospotrebitel.cz

Web-portál Agronavigátor podléhá licenci Creative Commons (Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla). Články lze šířit pouze s uvedením původní citace a s uvedením zdroje ÚZEI, Agronavigator.cz.

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info