Ovocný játrový salám

Společnost Bedford z německého Osnabrücku představila nový játrový salám s mangem a papajou. Jedná se o jemný prémiový výrobek s lahodnou játrovou chutí a vysokým ovocným podílem. V Německu je k dostání v exkluzivních lahůdkářstvích a řeznictvích a ve vyhlášených potravinářských maloobchodech.

Jeden kus tohoto výjimečného klasického masného výrobku současného chuťového trendu má hmotnost okolo 1 100 g. Tato novinka je věrná hlavní zásadě společnosti Bedford „kvalita bez náhražek“. Podle vlastních slov společnosti jsou k výrobě masných výrobků používány výhradně prvotřídní přísady, kterými jsou čerstvé vepřové maso, pečlivě upravená vepřová játra, pistácie, smetana a koření. To vše propůjčuje játrovému salámu s mangem a papájou kvalitu spojenou s řemeslným mistrovstvím a láskou k detailu. Díky své ovocné krémové chuti s vysokým podílem manga (jedenáct procent) a papáji (sedm procent) je tato novinka vhodná zejména pro labužníky. Je narážena do přírodních střev a při maximálně 7 °C má 21 denní trvanlivost.

Web-portál Agronavigátor podléhá licenci Creative Commons (Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla). Články lze šířit pouze s uvedením původní citace a s uvedením zdroje ÚZEI, Agronavigator.cz.

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info