Ovocný játrový salám
20.01.2010 | ÚZEI, Agronavigator.cz
Společnost Bedford z německého Osnabrücku představila nový játrový salám s mangem a papajou. Jedná se o jemný prémiový výrobek s lahodnou játrovou chutí a vysokým ovocným podílem. V Německu je k dostání v exkluzivních lahůdkářstvích a řeznictvích a ve vyhlášených potravinářských maloobchodech.
Jeden kus tohoto výjimečného klasického masného výrobku současného chuťového trendu má hmotnost okolo 1 100 g. Tato novinka je věrná hlavní zásadě společnosti Bedford „kvalita bez náhražek“. Podle vlastních slov společnosti jsou k výrobě masných výrobků používány výhradně prvotřídní přísady, kterými jsou čerstvé vepřové maso, pečlivě upravená vepřová játra, pistácie, smetana a koření. To vše propůjčuje játrovému salámu s mangem a papájou kvalitu spojenou s řemeslným mistrovstvím a láskou k detailu. Díky své ovocné krémové chuti s vysokým podílem manga (jedenáct procent) a papáji (sedm procent) je tato novinka vhodná zejména pro labužníky. Je narážena do přírodních střev a při maximálně 7 °C má 21 denní trvanlivost.
Web-portál Agronavigátor podléhá licenci Creative Commons (Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla). Články lze šířit pouze s uvedením původní citace a s uvedením zdroje ÚZEI, Agronavigator.cz.
Další články v kategorii
- Šlechtění a tvorba ekonomických selekčních indexů (28.03.2024)
- Komora: Loni přibylo žadatelů o podporu, farmy se rozdělovaly účelově (28.03.2024)
- SVS loni v Olomouckém kraji kvůli možnému týrání zvířat provedla 250 kontrol (28.03.2024)
- Umělá inteligence upravila pivo. Experti novou variantu ocenili (28.03.2024)
- Státy EU se shodly na prodloužení volného obchodu s Ukrajinou, platí ale omezení (28.03.2024)
- OSN: Miliony lidí hladoví, ale denně se na světě vyhodí asi miliarda porcí jídla (28.03.2024)