Lesy ČR jsou nejobdivovanější firmou Libereckého kraje

Lesy ČR zaznamenaly velký úspěch ve 13. ročníku žebříčku obdivovaných firem, jehož již tradičním organizátorem je Sdružení CZECH TOP 100. V rámci krajských žebříčků Lesy ČR obsadily prvenství v Libereckém kraji a staly se tak nejobdivovanější firmou Libereckého kraje.

Žebříček 100 obdivovaných firem ČR sestavuje CZECH TOP 100 již od roku 1999 a to na základě hlasování manažerů významných společností, ekonomických a finančních analytiků, zástupců oborových sdružení, svazů a profesních asociací. V rámci hlasování oslovení odborníci hodnotí řadu kritérií, od základních ukazatelů firmy přes její vztah k lidem ve firmě po vztah firmy ke společnosti (odpovědnost k životnímu prostředí a vztah ke společnosti, podpora regionu, charitativní a obecně prospěšné projekty apod.).

Pro účely žebříčku jsou firmy rozděleny do 25 oborů. Struktura získaných dat umožňuje rovněž sestavit pořadí nejobdivovanějších firem v jednotlivých krajích. V oborové kategorii Zemědělství, lesnictví, těžba dřeva a rybolov se Lesy ČR umístily na čtvrtém místě.

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info