Dalších osm moravskoslezských potravin získalo značku kvality
23.07.2011 | ČTK
Dalších osm potravinářských výrobků získalo značku Regionální potravina Moravskoslezského kraje. Mohou ji využívat například výrobci uzenin, zelí, mléka nebo medoviny. Moravskoslezský kraj chce tímto oceněním podpořit regionální výrobce. ČTK o tom informovala mluvčí krajského úřadu Šárka Vlčková. Dřívější seznam šesti výrobků, kterým kraj udělil označení v prvním roce soutěže, doplnily minisalámky společnosti Beskydské uzeniny, Trefilova masopustní klobása od firmy Vladimír Hájek z Frýdku-Místku, čerstvé mléko plnotučné od Ekomilku a pečené mrkvánky od Beskydu Fryčovice.Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz
Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.
Další články v kategorii
- El Nino a změna klimatu letos zřejmě přinesou do tropů extrémy horka i vlhka (24.04.2024)
- Generali ČP: Mrazy způsobily škody na plodinách za více než 20 milionů korun (24.04.2024)
- Realizace strategických projektů v uhelných regionech se rozjíždí (24.04.2024)
- Expert: Změny klimatu ve střední Evropě zasáhnou pěstování chmele nejméně (24.04.2024)