Mlékárna Milsy bude vyrábět tradiční italskou mozzarellu

Tradiční italský sýr mozzarella se bude vyrábět i na Slovensku. První výrobky by měly opustit provoz závodu Milsy v Bánovcích nad Bebravou začátkem příštího roku. Informoval o tom obchodní ředitel Milsy Martin Šajdík. Investice do rozšíření výrobní kapacity, které jsou potřebné k výrobě sýru, dosáhnou zhruba 100 milionů slovenských korun. Mozzarella se bude vyrábět na základě dohody s italským výrobcem této speciality - společností Galbani.

Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz

Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.

Tisk

Další články v kategorii Potravinářství

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info