Gastronomický průvodce Gault & Millau bude hledat nejlepší české restaurace
12.04.2024 | ČTK
Nejlepší české restaurace bude nově hledat gastronomický průvodce Gault & Millau. Kromě toho chce také podpořit úroveň české gastronomie a zvýšit návštěvnost restauracím. ČTK to dnes na gastronomickém festivalu v Praze řekli zástupci průvodce.Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz
Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.
Další články v kategorii Potravinářství
- Kanada si u WTO stěžuje na čínská cla na dovoz zemědělských produktů (25.03.2025)
- Maso z bioreaktoru. Česká firma připravuje velkovýrobu revolučních steaků, které zachrání zvířata (25.03.2025)
- Americké velvyslanectví shání vejce v Itálii, zatím bez většího úspěchu (25.03.2025)
- ,,Mikroogramismy a výroba potravin“ v Klatovech (24.03.2025)
- Skupina Mattoni 1873 měla loni rekordní tržby (24.03.2025)
- Umělá inteligence pronikla už i do výroby vína (24.03.2025)
- Velký přípitek v malém balení. Bohemia Sekt stáčí bublinky do plechovky (24.03.2025)
- Omezení prodeje by Sněmovna mohla rozšířit na všechny energetické potraviny (24.03.2025)
- Čokoláda a vejce. Velikonoční nadílka se letos prodraží (21.03.2025)
- Pivovar Svijany uvařil loni rekordních 728.000 hl piva, postaví druhou varnu (21.03.2025)