Workshopy VČELY V EKOSYSTÉMECH
03.03.2016 | majabee.cz
Pro pedagogy pražských škol a vedoucí kolektivů mládeže pořádá Spolek pro rozvoj včelařství MÁJA za finanční podpory Hl. města Prahy workshopy VČELY V EKOSYSTÉMECH v Agroenvironmentálním vzdělávacím centru – včelařském Areálu MÁJA v pražské Ruzyni. Pod vedením předního včelařského odborníka a přírodovědce RNDr. Václava Švamberka se seznámíte v širokých ekologických souvislostech se současnou situací našich opylovatelů, jejichž role je klíčová pro život člověka na této planetě.
V roce 2016 se uskuteční 2 workshopy v termínech 16. května a 17. října, vždy pondělí od 9 do 17 hodin. Účast v tomto interaktivním semináři je zdarma, každý účastník z řad pedagogů pražských škol a kolektivů mládeže navíc zdarma získá hodnotnou celobarevnou encyklopedickou knihu o 600 stranách VČELÍ PASTVA, která přináší bohatství obrazových a textových informací o 544 včelařsky významných rostlinách a řadu dalších zajímavých poznatků o přírodě, včelách i včelařství.
Přihlášky posílejte na e-mail spolek@majabee.cz. Další informace poskytne a na otázky odpoví koordinátorka kurzů Radka Ingrová, mobil 731 440 599, radka@majabee.cz. Více o organizátorovi kurzů se dozvíte na www.majabee.cz.
Další články v kategorii Potravinářství
- Ceny potravin v roce 2026: Levné máslo a brambory, zdraží káva či kakao (26.12.2025)
- Pivovar Strakonice prodal meziročně více piva, letos investoval i do automatizace chlazení (25.12.2025)
- ČSÚ: Živý kapr letos stojí 126,23 koruny za kilogram, mírně víc než loni (24.12.2025)
- Vláda souhlasí se záměrem obnovit daňové zvýhodnění vína, zákon připraví vlastní (23.12.2025)
- Čína zavádí vysoká cla na mléčné výrobky z EU, podle Bruselu neoprávněně (23.12.2025)
- Mýty italské kuchyně. Historik bourá legendy o ikonických pokrmech, čelí výhrůžkám (23.12.2025)
- Pavel Vacek: Kapr je jednička, sváteční polévky střídáme (23.12.2025)
- Potravinářská inspekce zjistila v tržní síti masné konzervy z dovozu falšované sníženým obsahem masa a s nedeklarovaným alergenem (23.12.2025)
- Zvěřina ze střediska na Mostecku táhne, zájem je o divočáka na guláš (22.12.2025)
- Peněženku moc nešetří, čas ale ano. Češi cukroví čím dál víc kupují (22.12.2025)

Tweet



