Články ze dne 23. 11. 2014

Podnikatelka na Šumavě uvařila největší marmeládu na světě

23. 11. 2014 | Zdroj: eurozpravy.cz | Článek Článek

Z 50 kilogramů citronů, 50 kilogramů cukru a 20 litrů šampaňského vyrobila dnes v Srní na Šumavě Blanka Milfaitová největší marmeládu na světě. Šestadvacetiletá podnikatelka metrákem pochutiny naplnila speciální obří sklenici vyrobenou na zakázku. Citrony si přivezla v týdnu z Itálie, všech 50 kilogramů bylo nutné nakrájet na malé kousky, pomáhali jí proto přátelé

Eva Malá: Rusové pašují zakázaná jídla, chybějí hlavně dobré sýry

23. 11. 2014 | Zdroj: E15 on line | Článek Článek

Na začátku byla touha posunout se z Prahy na východ, jen nebylo jasné, jak moc daleko. Místo zvažovaného přesunu do Jižní Koreje si nakonec Eva Malá vybrala Rusko. Učí tam angličtinu a věnuje se projektu Commietravels.com, který mapuje socialistické umění, historii a architekturu někdejšího východního bloku. A hlavně – založila facebookovou komunitu 365 Days of Russian Ban on Food.

SZPI uzavřela pekárnu na Prostějovsku

23. 11. 2014 | Zdroj: SZPI | Článek Článek

Logo Stántí zemědělská a potravinářská inspekce

Z důvodu rozsáhlého výskytu plísní a celkově neakceptovatelné hygienické situace Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) uzavřela pekárnu Radim Metzner v Příční ul. č. 35 v Čelechovicích na Hané. Při kontrole dne 21. 11. zde SZPI zjistila značný výskyt plísní rostoucích na stěnách, stropech, dveřích a oknech, a to i v těch částech provozu, kde výrobce zpracovával pečivo a skladoval hotové zboží připravené k expedici.

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info